torsdag 29 augusti 2013

Panerad fisk med grönsaksquinoa

Ett väldigt lätt fiskrecept som gâr att kombinera med potatis, potatismos, ris... enligt smak helt enkelt! Jag valde quinoa eftersom det är sommar och man mâste tänka pâ linjen.



400 g fiskfilé (vit fisk)
ströbröd
smör
quinoa
Kycklingbuljongstärning
1/2 zucchini
300 g körsbärstomater
1 burk keso/grynost
2-3 msk taramosalata
dill
salt och citronpeppar


  1. Panera fisken med ströbrödet och lägg den i en ugnsfast form. Lägg i en smörklick och ställ in i ugnen pâ 230° i 20 min.
  2. Koka quinoan i kycklingbuljongen enligt anvisningarna.
  3. Skiva och stek zucchinin.
  4. Dela körsbärstomaterna och lägg dem i en skâl. Tillsätt quinoan och zucchinin. 
  5. Blanda keson, taramosalatan, dill, lite salt och citronpeppar till en sâs.
  6. Servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar