söndag 26 oktober 2014

Fyllda kycklingbröst & bönsallad

Det här kycklingreceptet är mycket enkelt och snabblagat. Ett perfekt middagsrecept mitt i veckan dâ du inte vill spendera 2 timmar vid spisen. Det borde lämna rätt mycket bönor, torkade tomater och chorizo. Använd det till att göra en sallad eller wraps dagen efter. Alltid bättre än att det âker i soporna !


Tid: 30 min
Pers: 4

4 kycklingbröst
1 burk grillade paprikor
8 skivor chorizo
1 mozzarella skuren i skivor
olivolja
2 dl torrt vitt vin
500-600 g avrunna vita bönor
50 g soltorkade tomater
1 liten fint hackad rödlök
sallad enligt smak
salt och peppar

Skär upp kycklingbrösten pâ den tjockare delen. Fyll dem med paprikan, chorizon och mozzarellan. Salta och peppra. Slut dem med tandpetare.

Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Bryn kycklingen i 2-3 min pâ bâda sidorna. Häll i vinet och lât smâputtra tills kycklingen är genomkokt.  

Under tiden, blanda bönorna, tomaterna, löken och salladen.

Servera!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar