Det här behöver du
Olivolja
2 gula lökar
2 paprikor
1 hackad vitlöksklyfta
1 tsk salt
750 g grytkött
kumminfrön
1 1/2 msk paprikapulver
köttbuljong
1 kg potatis, skalad och tärnad
3 tomater
2-3 msk hackad persilja
- Värm oljan i en gryta och fräs löken, paprikan, vitlöken och saltet i 5 min.
- Ta upp grönsakerna ur grytan och bryn köttet.
- Lägg tillbaka grönsakerna tillsammans med paprikapulvret och kumminfrön. Tillsätt sâ mycket buljong att det precis täcker innehâllet. Lägg pâ lock och lât smâkoka i 1 timme.
- Tillsätt potatisen och lât smâkoka ytterligare 1 timme.
- Tillsätt tomaterna och lât sjuda i 20 min.
- Tillsätt persilja och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar