tisdag 17 september 2013

Spenatsallad med chèvre och avokado

Det har aldrig riktigt slagit mej att man kan göra sallad pâ spenat, fastän jag sett den färska spenaten i hyllan varje gâng jag gâtt till mataffären nere pâ hörnet. Sâ hittade jag ett enkelt spenatsalladsrecept som verkade sâ gott sâ jag bara mâste pröva. 

2 äpplen
1 pâse färsk bladspenat
1 chèvre
300 g körsbärstomater
1 mogen avokado
2 ägg
salt och peppar
rapsolja
saft frân en halv citron
1 msk honung
  1. Koka äggen
  2. Skär tomaterna i halvor
  3. Tärna äpplena och avokadon.
  4. Skiva chèvren.
  5. Blanda ingredienserna med de skivade äggen.
  6. Blanda en sâs av rapsoljan, saften frân en halv citron, honungen, salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar