fredag 27 september 2013

Varma râgbrödssmörgâsar med kalkon och pesto

Mera barndomsminnen: söndagskvällar hos mej betydde ofta goda kvällsmâl som karelska piroger, plättar eller varma smörgâsar. Här kommer ett lite hälsosammare recept pâ varma smörgâsar där jag bytt ut det vita fransbrödet mot svart râgbröd.



3 runda râgbröd
1 rödlök
4 skivor rökt kalkon
2 msk pesto
2 tomater
1/2 chèvre
100 riven ost
Sallad

  1. Placera bröden pâ en plât. Hacka löken, skär kalkonen i tärningar. Blanda löken och klkonen med peston och bred över bröden. 
  2. Skiva tomaterna och chèvren och lägg en skiva ost och en skiva chèvre pâ varje bröd. Strö över lite riven ost och gratinera i 225°c i 10 min.
  3. Servera med lite sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar