Ingredienser till 4 pers.
400 g kycklingfiléer
3 msk cajunkrydda
Olivolja
1 grön paprika
1 röd paprika
1 rödlök
3 vitlöksklyftor
4 tärnade tomater
3 dl kycklingbuljong
1,5 dl grädde
cayennepeppar, svartpeppar, salt
färsk pasta
Koka pastan enligt anvisningarna.
Ströv 1 1/2 msk cajunkrydda över kycklingfiléerna och bryn dem i olivoljan.
Skiva paprikorna, löken och vitlöksklyftorna. Tärna tomaterna.
Lägg kycklingen till sidan och stek grönsakerna i oljan i nâgra minuter. Tillsätt de tärnade tomaterna och lât puttra i 15 min under lock.
Lägg sedan grönsakerna till sidan och höj temperaturen. Häll i kycklingbuljongen och lât koka i nâgra minuter. Sänk sedan temperaturen och häll i grädden. Lât puttra i nâgra minuter och smaka av med cayennepeppar, svartpeppar och salt.
Tillsätt sedan grönsakerna, kycklingen och pastan. Lât koka ihop i 1-2 min och servera rykande hett!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar