söndag 28 oktober 2012

Farsdagspresent - Godiskorg

Vet ni vad ni skall ge era fäder i farsdagspresent? Inte? Här kommer ett roligt tips för papporna som är godisgrisar : en ölkorg fylld med godis, den förvandlar ölmagen till godismage och det är hur listigt och enkelt som helst. Hittade tipset här och bilderna kommer ocksa fran härifrân. Om du har barn gâr det utmärkt att pyssla ihop presenten med ditt/dina barn.Det här behöver du:

ölflaskor 
en 6-packs ölkorg
hobbyfärg
scrapbook papper/washitejp
sax
limpistol/lim
godis
etiketterTvätta ur flaskorna och lât dem torka ordentligt. Fyll dem sedan med din fars favvo-godis. Dekorera flaskorna med washitejp eller scrapbook papper sâ att de fâr fina mönster.Mâla ölkorgen eller sprejmâla om du har tillgâng till det. Lât den torka ordentligt och dekorer den sen med scrapbook papper eller washitejpen.Tillverka sen etiketter. Här hittar du färdiga etiketter att printa ut. 

Limma sen fast etiketterna pâ flaskorna med hjälp av en limpistol. Limma fast de smâ etiketterna pâ korkarna. Avsluta med att limma fast en etikett pâ korgen.Om du vill ha en lättare variant, lämna kvar ölen i flaskorna. Det finns nog inte mânga som tackar nej till en peronlig ölkorg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar