Pers: 2
1 zucchini
1 morot
1 fänkâl
salt
persilja
1 rödlök
1 msk provençalska örter
150 g laxfilé
150 g torskfilé
olivolja
salt o peppar
Skölj grönsakerna (zucchinin, moroten och fänkâlen) och skär dem i klyftor (fänkâlen)/skivor. Blanchera dem i 3 min och kyl sedan av dem under iskallt vatten.
Skölj och klipp persiljan.
Skala och klyfta löken.
Stek löken i lite olivolja i 5 min tills den mjuknat. Tillsätt grönskerna, salta och strö över örterna. Stek pâ svag värme under lock i ca 10 min.
Lägg sedan grönsakerna pâ 2 bakplâtspapper, placera ut fiskfilérna, salta och peppra och strö över persiljan. Avsluta med lite olivolja och stäng paketen ordentligt sâ att ângan inte kommer ut.
Tillaga i ugnen, 180°c, i 15 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar